ПРОЄКТ ТЕМАТИЧНОГО ПЛАНУ АУДІОКНИГ ТА КНИГ ШРИФТОМ БРАЙЛЯ НА 2021 РІК

Шановні друзі, пропонуємо вашій увазі проєкт Тематичного плану аудіокниг та книг шрифтом Брайля на 2021 рік, що випускатиме Республіканський будинок звукозапису і друку Українського товариства сліпих за рахунок коштів безповоротної фінансової допомоги в межах бюджетної програми КПКВК 2507030 «Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю» за напрямком «Випуск спеціальної літератури та аудіо записів (у тому числі для професійної підготовки осіб з інвалідністю) з метою комплектування бібліотек».

Представлені книги спрямовані на широкий загал читачів, мають різноманітну тематику та розраховані на різний віковий діапазон.

Ми запрошуємо вас, шановні друзі, взяти участь в ознайомленні, обговоренні та остаточному затвердженні представленої літератури. Обговорення триватиме до 1 листопада 2020 року. Свої зауваження та пропозиції надсилайте на електронну пошту РБЗІД УТОС: rdzip_utos@ukr.net

Надсилаючи пропозиції, ми просимо вас, обов’язково вказувати назву та автора книги. Всі пропозиції будуть розглянуті та проаналізовані.

Сподіваємось на вашу небайдужість та зацікавленість в нових книгах для незрячих.

Проєкт тематичного плану аудіокниг на 2021 рік

Проєкт тематичного плану книг шрифтом Брайля на 2021 рік