УВАГА! Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) в Україні проводить тренінг з розробки проєктів для ґрантових конкурсах

Щиро вітаємо, шановні партнери та партнерки,

На наш перший тренінг з розробки проєктів для ґрантових конкурсах ми отримали дуже багато заявок. Тому щоб ми змогли попрацювати зі всіма ми анонсуємо другий захід. Тренінг буде проходити 29 та 31 серпня з 11:00 до 16:00. Тому ми дуже запрошуємо брати участь і посилювати свої команди у питаннях перетворення власних ідей у проєктні заявки.  

Важливо! Якщо Ви заповнювали анкету на захід 15, 17 серпня, Ви мали отримати на пошту лист-запрошення на другий захід. Повторно заповнювати анкету на участь Вам не треба. Якщо Ви не отримали лист і його немає у спамі пошти, тоді заповніть анкету за посиланням нижче.

Під час тренінгу ми сфокусуємося на основних складових проєкту, подивимось як складати бюджети, познайомимось з секретами успішної заявки і на що звертає увагу донор при відборі ґрантерів. Ви зможете використати наш шаблон або заповнювати заявку під конкретний конкурс, який ви обираєте самостійно. Тренерка надасть коментарі та рекомендації до вашого проєкту, щоб ви змогли покращити свої розробки. Участь командами заохочується. Бонус участі – інструкція “Що робити, щоб донори самі пропонували співпрацю?”.    

Даний тренінг буде корисним організаціям:

  • які новостворені та не мають достатньо досвіду участі в ґрантових конкурсах;
  • які регулярно отримують відмови у ґрантових конкурсах;
  • які давно не практикували свої навички у розробці проєктних заявок. 

Тому запрошуємо організації:

  • які працюють в темі захисту прав людей з інвалідністю; 
  • які мають готовність і бажання вчитись та розвиватись;
  • які готові виконувати домашні завдання;
  • які зацікавлені в отриманні регулярного фінансування для своїх проєктів;
  • брати участь командами – по 2-3 людини від організації.

Захід буде проходити онлайн через платформу Zoom (Зум) два дні – 29 та 31 серпня з 11:00 до 16:00.

Якщо ви зацікавлені, будь ласка, заповніть реєстраційну форму за посиланням до 20 серпня (понеділок): https://bit.ly/43rEMyS 

Після проходження тренінгу та виконання домашнього завдання надається сертифікат участі. Домашнє завдання полягає у розробці проєктої заявки по шаблону організаторів або за бажанням до обраного діючого конкурсу.  

Якщо у Вас виникнуть питання щодо заповнення анкети або заходу, будь ласка, звертайтесь до консультантки проєкту і за сумісництвом тренерки цього тренінгу – Новикової Наталії natali.novikova09@gmail.com 

 ***Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) в Україні – це неприбуткова міжнародна організація, яка будує стійкі демократії заради кращого майбутнього. IFES працює разом із ключовими національними партнерами для підвищення доступності політичного та громадського життя, а також виступає за повне включення всіх громадян у демократичний процес. IFES в Україні тісно співпрацює з громадськими об’єднаннями людей з інвалідністю (серед яких Національна асамблея людей з інвалідністю (НАІУ) та ГО «Боротьба за права»), громадянським суспільством, органами адміністрування виборів та законодавцями для забезпечення доступу людей з інвалідністю до політичного процесу шляхом законодавчих змін.