Чернігівська обласна організація Українського товариства сліпих інформує про цікаві заходи

Завдяки плідній співпраці з Управлінням патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції та з громадською організацією «Еко місто» Чернігівська обласна організація УТОС отримала та змогла забезпечити деяких членів УТОС світло-відбивними жилетами, що дасть можливість незрячим бути більш помітними в темну пору доби. Учасники заходу прийняли участь в лекції з правил дорожнього руху та отримали жилети як дорослі, так і діточки нашої організації. Дякуємо нашим партнерам за співпрацю.

22 лютого в Прилуцьку ТПО УТОС завітали представники міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України  в м.Прилуки. В рамках заключеного Меморандуму вони постійно  проводять заходи для покращення  життєдіяльності людей з інвалідністю по зору. Бесіди, лекції, тренінги по психологічному розвантаженні, практичні заняття по наданні першої домедичної допомоги допомагають долати стреси та виробити навички у наданні домедичної допомоги собі та  оточуючим. Зустріч присвятили темі про мінну небезпеку, яка дуже актуальна в нашому  регіоні.

Ми вдячні представникам Червоного Хреста О. Кирилову та М. Осадчук за надану інформацію та поради для уникнення травмування від вибухонебезпечних  предметів.

Голова правління Чернігівської обласної організації УТОС, Максим Гоцало