Інформація Сумської обласної організації  УТОС про проведену роботу у грудні 

Організаційна робота:

Члени правління Сумської ТПО підвели підсумки роботи організації за 2023 рік, обговорили плани роботи на 2024 рік.

Члени правління  Конотопської ТПО були присутні на зустрічі з благодійною організацією PAUSI, на якій обговорювались плани відновлення міста, враховуючи потреби людей з обмеженими можливостями.

Москаленко Л.О. ( в.о голова) Конотопської ТПО звернулась до міського голови щодо вирішення питання пільг на оплату комунальних послуг для осіб з інвалідністю по зору.

Члени Конотопської ТПО долучились до вайбер-групи, де кожен може висловити свої пропозиції, отримати інформацію про події в місті, про роботу місцевої організації УТОС.

Співпраця з місцевою владою та благодійними організаціями:

Сумська ТПО отримала від БФ «Дари моря» благодійну допомогу у вигляді продукції власного виробництва. Продуктові набори отримали  148 членів товариства.

Сумська ТПО отримала від підприємців міста новорічні подарунки для незрячих дітей та дітей, яких виховують слабо зрячі батьки  (15 штук).

Голова Кролевецької УВП УТОС Оксана Філімоненко звернулась до депутата Сумської обласної ради Слюсаря О.М. та депутата Кролевецької міської ради Петрусенка С. щодо надання новорічних подарунків для дітей членів товариства (отримали 23 шт.).

Конотопська ТПО отримали від представників Місії служіння незрячим гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та одягу для людей з інвалідністю по зору першої групи (65 чол.).

Культурно – масова робота.

На базі КП «Сумського міського центру соцобслуговування «Берегіня»  відбувся захід до Різвяних та Новорічних свят, у концертній програмі виступили члени Сумської ТПО: хор Сумської ТПО ( виконували новорічних пісень), Л. Шкарупа (прочитала свої вірші), дует Коломійченко (заспівали різдвяну пісню).  По закінченню концертної програми всі присутні змогли поспілкуватись за чашкою чаю з солодощами.

Конотопською ТПО на базі підприємства УВП УТОГ провели святкову програму для дітей до дня Св. Миколая, де 10 дітей членів організації отримали  подарунки.

Кролевецька УВП УТОС в приміщенні місцевої бібліотеки провела захід- вікторину до Різвяних та Новорічних свят, де всі присутні  дізнались про походження  святкування «нового року». По закінченню заходу спілкувались за чашкою кави з цукерками.

На базі підприємства ПОГ Кролевецького УВП УТОС відбулись змагання по шашкам. Перше місце зайняв Філатов Сергій. Всі учасники змагання отримали подарунки.

Всі бажаючи члени Кролевецької УВП УТОС мали змогу прийняти участь у міжміських змаганнях по шашкам у м. Шостка.

Члени Кролевецької  УВП УТОС провели зустріч на підприємстві, де грали в доміно.

Соціально – побутова робота.

Члени правління Сумської ТПО відвідали  двох членів Товариства на дому, дізнались про потреби та умови побуту.

Члени  Кролевецької  УВП УТОС долучились до плетіння маскувальних сіток для потреб ЗСУ.

Борис Прихожай, голова Сумської ОО УТОС