Київська міська організація УТОС інформує про роботу проведену в жовтні

За рахунок налагодженої роботи із різними організаціями проведено забезпечення продуктовими наборами та іншим.

Продуктових наборів  видано 750 штук засобів гігієни – 65 наборів, молочної продукції – 75 чол, одягу та взуття – 58 чол.

Фізичний супровід незрячого здійснено  для 68 чол., надання побутових послуг з прибирання ремонту та інше – 34 чол., налагодження технічних засобів, в тому числі встановлення спеціального програмного забезпечення – 22 чол., навчання орієнтуванню у просторі – 18  чол. Робота з надання консультацій: надання юридичної консультації – 210 осіб, надання інформаційно-організаційних консультацій – 81 чол., надання медичної чи будь-якої іншої консультації – 15 чол.

Робота у сфері культури: обслуговування бібліотекарем – 40 чол, видано 146 книг, відвідання театрів та інших закладів культури – 45 осіб, участь у концерті чи іншому заході у сфері культури – 30 осіб, інформування про можливість відвідати заклади культури на пільгових умовах – 60 чол.

Також Київською міською організацією УТОС було створено та запущено голосовий чат «Світоч», з метою посилення можливості для осіб з  порушення зору комуні кувати між собою, незалежно від їх місця знаходження.

Крім того, було укладено меморандум про взаємодію між Управлінням туризму та промоцій    виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунальним некомерційним підприємством виконавчого органу Київської міської ради  (Київської міської державної адміністрації) «Київський центр  розвитку туризму» та Громадська організація «Київська міська організація Українського товариства сліпих».

Голова правління Київської міської організації УТОС,  В.В.Романюк