Реабілітаційний центр Українського товариства сліпих проводить соціально-побутову реабілітацію для воїнів, що втратили зір

Реабілітаційний центр Українського товариства сліпих проводить соціально-побутову реабілітацію для воїнів, що втратили зір (частково або повністю) і які вже пройшли в госпіталях, лікарнях медичну реабілітацію.
З метою залучення воїнів, що втратили зір (частково або повністю) до членів Українського товариства сліпих, надання їм, в місцях проживання, допомоги та пропозицій щодо проходження соціально-побутової реабілітації в нашому центрі, просимо воїнів  надати в Реабілітаційний центр УТОС: ПІБ, військовий підрозділ (частина), медичний діагноз.
Колеги, працівники обласних та первинних організацій Українського товариства сліпих, всі небайдужі, потрібно знайти інформацію про воїнів, що втратили зір і вже пройшли лікування: в територіальних громадах; сільрадах; місцевих лікарнях; госпіталях; громадських організаціях воїнів інше та звернути їх увагу на можливість отримання реабілітації.
Якщо у вас є інформація щодо вищезгаданого, ви можете звертатись до керівника Реабілітаційного центру УТОС Стаховіч Софії Іванівни: тел. (044) 525-91-57, ел.адреса: drozofila0306@ukr.net, поштова адреса: 03118, м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 136.