Цікавинки від голосового чату “Світоч”

Відчувати себе  вільними та самодостатніми можуть лише ті, хто в повній мірі володіють можливостями.

Щоб насолоджуватися  видатними досягненнями сучасних  технологій, такими, як Інтернет, комп’ютер, смартфон, необхідно ними володіти. Тому їх необхідно  постійно вивчати.

І ми з вами на теренах голосового чату “Світоч” під керівництвом досвідчених наставників будемо це робити.

Будемо вивчати доступні технології та гаджети, знайомитися з новинками безмежного простору заліза та застосунків, щоб використовувати отримані знання у всіх сферах нашого життя.

Тепер, увага 16 листопада  в четвер о 19 00 на перше заняття, ми і наш шановний тренер чекаємо  всіх бажаючих в каналі “Софт” голосового чату “Світоч” Будемо знайомитись та планувати.

vc-svitoch Посиденьки у Оленки

В п’ятницю 17 листопада о 18 годині зустрічаємося в Мудрагелії.

Оленка приготувала для нас дуже цікавий, пізнавальний та трішки складний кросворд, але нас нічим не налякаєш – ми, як завжди, разом звами з ним впораємося. Бажаємо всім удачі!

Якщо у вас є пропозиції, щодо цікавих заходів на порталі чи виникне ідея якогось чудового проекту, який ви захочете реалізувати разом з нами в межах голосового чату – “Світоч”. Звертайтесь до наших адміністраторів, з правилами перебування в голосовому чаті “Світоч” можна ознайомитись за посиланням:

http://kmoutos.org.ua/document/Chat_rules_Svitoch.doc

Налаштований застосунок Teamtalk Голосового чату “Світоч” можна завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=1aORi3XUj5DuXYomEfDQ4uIIb2ofNWYLc&authuser=orv5566%40gmail.com&usp=drive_fs

Адреса сервера: svitoch-vc.com.ua, порти: 10333

Щоб зареєструватись в голосовому чаті “Світоч”, необхідно надіслати листа  з темою “реєстрація” за адресою: vc.svitoch@gmail.com.

В цьому листі слід вказати кирилицею прізвище та ім’я, які саме будуть логіном для авторизації на порталі, а також назву вашого населеного пункту, Ще необхідна постійна електронна адреса, на яку буде зареєстрований обліковий запис, контактний номер телефону за бажанням.

У разі необхідності вказати, чи потрібен налаштований з прописаними обліковими даними застосунок Teamtalk.

Після отримання запиту ми надішлемо вам логін та пароль, а також налаштовану програму в разі потреби. У випадку виникнення технічних проблем,  можна писати на вищевказану адресу. Необхідну довідкову або технічну інформацію  можна отримати також за телефонами: 067 412-55-66, або 063 167-98-51.

З повагою Рада Адміністраторів голосового чату “Світоч”.